News World

Registrera dig för det femte årliga toppmötet om inhemsk anslutning

Under sitt andra år som en virtuell händelse kommer det inhemska anslutningsmötet att äga rum den 12-15 oktober 2021.

COVID-19-pandemin visade oss att de som saknar anslutning möter effekterna av starkare ojämlikheter. Miljontals människor i Kanada och USA kan fortfarande inte dra nytta av fördelarna med en snabb, prisvärd och pålitlig internetuppkoppling. Ursprungliga samhällen lider oproportionerligt mycket av den negativa effekten av denna digitala klyfta.

För att komma tillrätta med detta sammanför varje år Infigen Summit Summit (ICS) community-nätverkschefer och operatörer, ursprungsägda internetleverantörer, samhällsmedlemmar, forskare, beslutsfattare och inhemska ledare och samhällsmedlemmar.

På grund av den pågående pandemin kommer ICS 2021 att hända online för andra gången. Den kommer att fokusera på att ge ursprungsbefolkningar möjlighet att hävda sin digitala rättvisa. Vi kommer att diskutera sätt att säkerställa att Alaska Native, American Indian, Inuit, Native Hawaiian, First Nations och Métis-samhällen har prisvärd, högkvalitativ och hållbar internetåtkomst-och hur den kan stödja social och ekonomisk utveckling.

ICS kommer att äga rum den 12-15 oktober 2021. Registrera dig för att gå med i denna fyra dagars, community-ledda konversation om anslutningslösningar, finansieringskällor, förespråkare på nästa nivå och framgångshistorier från inhemska nätverk i Kanada och USA.